GEZOND STEVIG ONTBIJT MET LOCALE BIOLOGISCHE PRODUCTEN
Omdat ik vind dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maak ik er graag werk van om inventieve maaltijden te creëren en creatief te presenteren. Geniet van een heerlijke, rustgevende en voedzame maaltijd in de lichte ontbijtzaal of op het dakterras.
Ik streef ernaar om de CO2-voetafdruk te minimaliseren en werk samen met veel geweldige lokale leveranciers. Waar mogelijk koop ik biologisch voedsel. Ik weet precies welke ingrediënten er in de gerechten zitten die geserveerd worden, omdat ik al het eten zelf bereid.
Speciale dieetwensen, zoals vetarme, suikerarme, vegetarische of glutenvrije maaltijden, bereid ik met plezier. Neem ten minste 48 uur voor aankomst contact op om ervoor te zorgen dat de juiste ingrediënten in huis zijn voor je verblijf.
PURE KOFFIEBELEVING VOOR EEN GEWELDIGE DAG
Een geweldige dag begint met een heerlijke kop koffie. De beste dark roast koffie is met zorg door mij geselecteerd. Ik maal elke ochtend vers en gebruik een ouderwetse Italiaanse perculator om langzaam te zetten voor de volste smaak - hier geen shortcuts - om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke start krijgt.
ONTBIJT ZOALS HET HOORT: VERS, ROYAAL & VERUKKELIJK
Het stevige standaardontbijt is royaal van portie met een keuze uit zoet en hartig. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd met verse eieren, lokale vleeswaren en producten.
Bijgerechten kunnen bestaan uit vers lokaal seizoensfruit, spek of worst met een lokaal speciaal recept, vers geperste jus d’orange, speciale gebrande koffie en warme thee bij elk ontbijt.
Standaardontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en wordt geserveerd tussen 09.00 en 11.00 uur. Voor het à-la-cartemenu geldt een toeslag.
ZELFGEMAAKT BROOD
Bij Casa el Sueño hangt vaak een geur van versgebakken brood in de keuken. Misschien wat van het zuurdesembrood – heerlijk geroosterd met champignons en gebakken eieren of een lekker brood met zaadjes om het spekvocht op te deppen.
Soms serveer ik ook het ambachtelijk gebakken zuurdesembrood van Horno Artesa de prijswinnende bakker in Arcos.
ZELFGEMAAKTE GRANOLA
Soms voelt een gekookt ontbijt lichtelijk overdreven. Dan is mijn zelfgemaakte granola die wordt gebakken met biologische haver, zaden en een gezonde garnering van amandelen, noten en rozijnen meet verse griekse stijl yoghurt een ideaal ontbijt.
Als je thuis van onze granola wilt genieten, kun je ons recept hier vinden: RECEPT
Gemaakt door FullFunnelPro